Gold - US Version (2CD)

Dusty Springfield

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Silver Threads and Golden Needles
  2. I Only Want to Be With You
  3. Stay Awhile
  4. Wishin´ and Hopin´
  5. I Just Don´t Know What to Do With Myself
  6. All Cried Out
  7. Losing You
  8. Some of Your Lovin´
  9. Oh No! Not My Baby
  10. Little by Little
  11. You Don´t Have to Say You Love Me
  12. Goin´ Back
  13. All I See Is You
  14. I´ll Try Anything (To Get You)
Disk 2
  1. Look of Love
  2. Give Me Time
  3. What´s It Gonna Be
  4. I Close My Eyes and Count to Ten
  5. Son of a Preacher Man
  6. Don´t Forget About Me
  7. Breakfast in Bed
  8. Windmills of Your Mind
  9. Am I the Same Girl
  10. Brand New Me
  11. Who Gets Your Love
  12. Tupelo Honey
  13. Losing You
  14. What Have I Done to Deserve This (with Pet Shop Boys)



Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 28 Artist Dusty Springfield
Label Import Bestillingsnummer HIPPB000696302.2