Gold (USA-import) (2CD)

Joe Cocker

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Feelin' Alright
  2. With A Little Help From My Friends
  3. Delta Lady
  4. She Came In Through The Ballroom Window
  5. Something
  6. Darling Be Home Soon
  7. Letter, The
  8. Cry Me A River
  9. High Time We Went
  10. Black-Eyed Blues
  11. Midnight Rider
  12. Put Out The Light
  13. I Can Stand A Little Rain
  14. You Are So Beautiful
  15. I Think It's Gonna Rain Today
  16. Jealous Kind, The
  17. Fun Time
  18. I'm So Glad I'm Standing Here Today
Disk 2
  1. Sweet Little Woman
  2. Many Rivers To Cross
  3. Up Where We Belong
  4. Civilized Man
  5. Shelter Me
  6. You Can Leave Your Hat On
  7. Unchain My Heart
  8. When The Night Comes
  9. Sorry Seems To Be The Hardest Word
  10. Night Calls
  11. Now That The Magic Has Gone
  12. Summer In The City
  13. Have A Little Faith In Me
  14. Sail Away
  15. Tonight
  16. First We Take Manhattan
  17. You Can't Have My Heart
  18. One


Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 2
Antall spor 36 Artist Joe Cocker
Label Import Bestillingsnummer HIPPB000614202.2