Gold (3CD)

Andy Williams

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. Can't Get Used to Losing You
  2. Music to Watch Girls By
  3. Speak Softly Love (Love Theme from 'The Godfather')
  4. Battle Hymn of the Republic
  5. The Impossible Dream (The Quest)
  6. The Other Side of Me
  7. A Fool Never Learns
  8. Getting Over You
  9. Stranger On the Shore
  10. Danny Boy
  11. Abraham, Martin and John
  12. For the Good Times
  13. Raindrops Keep Fallin' On My Head
  14. If You Could Read My Mind
  15. MacArthur Park
  16. On the Street Where You Live
  17. The First Time Ever (I Saw Your Face)
  18. Alone Again (Naturally)
  19. You've Got a Friend
  20. Up, Up and Away
Disk 2
  1. Can't Take My Eyes Off You
  2. (Where Do I Begin) Love Story
  3. Happy Heart
  4. Home Lovin' Man
  5. You Lay So Easy On My Mind
  6. A Summer Place
  7. I'll Never Stop Loving You
  8. It's So Easy
  9. Quiet Nights of Quiet Stars (Corcovado)
  10. Charade
  11. Ain't It True
  12. Fly By Night
  13. Help Me
  14. Hopeless
  15. ...and Roses and Roses
  16. Almost There
  17. Bye Bye Blues
  18. The Wonderful World of the Young
  19. Wrong for Each Other
  20. Can't Take My Eyes Off You (With Denise Van Outen)
Disk 3
  1. Can't Help Falling in Love
  2. Solitaire
  3. Moon River
  4. Born Free
  5. Maria (From 'West Side Story')
  6. Days of Wine and Roses
  7. May Each Day
  8. More and More
  9. In the Summertime
  10. A Time for Us
  11. Dear Heart
  12. Don't You Believe It
  13. Holly
  14. In the Arms of Love
  15. More
  16. Ave Maria
  17. Amazing Grace
  18. White Christmas
  19. The Little Drummer Boy
  20. It's the Most Wonderful Time of the Year
Utgitt 2020 Format 3CD
Sjanger Rock Antall disker 3
Artist Andy Williams Bestillingsnummer CRIMCD655