Gold (2CD+DVD)

The Carpenters

329,00 32900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Yesterday Once More
  2. Superstar
  3. Rainy Days And Mondays
  4. Goodbye To Love
  5. It's Going To Take Some Time
  6. I Won't Last A Day Without You
  7. For All We Know
  8. Jambalaya (On The Bayou)
  9. Touch Me When We're Dancing
  10. Please Mr Postman
  11. I Need To Be In Love
  12. Solitaire
  13. We've Only Just Begun
  14. They Long To Be Close To You
  15. This Masquerade
  16. Ticket To Ride
  17. Top Of The World
  18. Only Yesterday
  19. Sing
  20. Calling Occupants Of Interplanetary Craft
Disk 2
  1. Come O Come Emmanuel
  2. Deck The Halls/I Saw Three Ships
  3. Christmas Waltz
  4. Sleigh Ride
  5. It's Christmas Time/Sleep Well Little Children
  6. Have Yourself A Merry Little Christmas
  7. Santa Claus Is Coming To Town
  8. Christmas Song
  9. Silent Night
  10. Jingle Bells
  11. First Snowfall/Let It Snow Let It Snow Let It Snow
  12. Carol Of The Bells
  13. Merry Christmas Darling
  14. I'll Be Home Christmas
  15. Christ Is Born
  16. Winter Wonderland/Silver Bells/White Christmas
  17. Ave Maria
  18. Mr. Guder
  19. Song For You
  20. Karen's Theme
Disk 3
  1. We've Only Just Begun (DVD)
  2. Those Good Old Dreams (DVD)
  3. Superstar (DVD)
  4. Rainy Days And Mondays (DVD)
  5. All You Get From Love Is A Song (DVD)
  6. Top Of The World (DVD)
  7. Ticket To Ride (DVD)
  8. Only Yesterday (DVD)
  9. Calling Occupants Of Interplanetary Craft (DVD)
  10. Beechwood (DVD)
  11. Touch Me When We're Dancing (DVD)
  12. Hurting Each Other (DVD)
  13. Please Mr Postman (DVD)
  14. There's A Kind Of Hush (All Over The World) (DVD)
  15. They Long To Be Close To You (DVD)


Utgitt 2003 Format 2CD+DVD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 55 Artist The Carpenters
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer AMB000326000.2