Gold (2CD)

Four Tops

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


Disk 1
  1. Baby I Need Your Loving
  2. Without The One You Love (Life´s Not Worthwhile)
  3. Sad Souvenirs
  4. Ask The Lonely
  5. I Can´t Help Myself (Sugar Pie, Honey Bunch)
  6. Helpless
  7. It´s The Same Old Song
  8. Something About You
  9. Shake Me, Wake Me (When It´s Over)
  10. Loving You Is Sweeter Than Ever
  11. Then
  12. Reach Out, I´ll Be There
  13. Standing In The Shadows Of Love
  14. I Got A Feeling
  15. Bernadette
  16. 7-Rooms Of Gloom
  17. I´ll Turn To Stone
  18. MacArthur Park
  19. Climb Ev´ry Mountain
  20. Everybody´s Talking
  21. For Once In My Life
  22. A Place In The Sun
  23. Reflections
Disk 2
  1. You Keep Running Away
  2. Walk Away Renee
  3. If I Were A Carpenter
  4. Yesterday´s Dreams
  5. I´m In A Different World
  6. Can´t Seem To Get You Out Of My Mind
  7. Don´t Let Him Take Your Love From Me
  8. It´s All In The Game
  9. Still Water (Love)
  10. River Deep - Mountain High
  11. Just Seven Numbers (Can Straighten Out My Life)
  12. In These Changing Times
  13. Yo Gotta Have Love In Your Heart
  14. I Can´t Quit Your Love
  15. (It´s The Way) Nature Planned It
  16. Medley: Hey Man/We Got To Get You A Woman
  17. I Just Can´t Walk Away
  18. Don´t Tell Me That It´s Over



Utgitt 2005 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 41 Artist Four Tops
Label Motown Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 9832772