179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Praise The Lord And Pass The Soup - (with Johnny Cash/The Carter Family)
  2. Family Reunion
  3. Y'All Come Back Saloon
  4. You're The One
  5. I'll Be True To You
  6. Cryin' Again
  7. Come On In
  8. Sail Away
  9. Dream On
  10. Leaving Louisiana In The Broad Daylight
  11. Trying To Love Two Women
  12. Heart Of Mine
  13. Beautiful You
  14. Elvira
  15. (I'm Settin') Fancy Free
  16. Bobbie Sue
  17. I Wish You Could Have Turned My Head (And Left My Heart Alone)
Disk 2
  1. Thank God For Kids
  2. American Made
  3. Love Song
  4. Ozark Mountain Jubilee
  5. I Guess It Never Hurts To Hurt Sometimes
  6. Everyday
  7. Make My Life With You
  8. Little Things
  9. Touch A Hand, Make A Friend
  10. Come On In (You Did The Best You Could)
  11. Juliet
  12. When You Get To The Heart - (with Barbara Mandrell)
  13. You Made A Rock Of A Rolling Stone
  14. It Takes A Little Rain (To Make Love Grow)
  15. This Crazy Love
  16. Time In
  17. True Heart


Utgitt 2007 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 34 Artist The Oak Ridge Boys
Label Import Bestillingsnummer MCANB000814202.2