179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. What A Wonderful World
  2. Cabaret
  3. Dream A Little Dream Of Me
  4. Mame
  5. Solitude
  6. Hello Dolly
  7. You Go To My Head
  8. I Gotta Right To Sing The Blues
  9. Fine Romance, A
  10. Georgia On My Mind
  11. When You're Smiling (The Whole World Smiles With You)
  12. On The Sunny Side Side Of The Street
  13. Mack The Knife
  14. Rockin' Chair
  15. Basin Street Blues
  16. Someday (You'll Be Sorry)
  17. It Takes Two To Tango
  18. Kiss To Build A Dream On, A
Disk 2
  1. Gone Fishin'
  2. (I'll Be Glad When You're Dead) You Rascal You
  3. La Vie En Rose
  4. My Sweet Hunk O' Trash
  5. Blueberry Hill
  6. (What Did I Do To Be So) Black And Blue
  7. Do You Know What It Means To Miss New Orleans?
  8. I Wonder
  9. When It's Sleepy Time Down South
  10. I'm Confessin' (That I Love)
  11. Ain't Misbehavin'
  12. When The Saints Go Marching In
  13. Struttin' With Some Barbeque
  14. Swing That Music
  15. Old Man Mose
  16. I'm In The Mood For Love
  17. St. Louis Blues
  18. Lazy River
  19. West End Blues
  20. Potato Head Blues
  21. Wild Man Blues
  22. Heebie Jeebies


Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 2
Antall spor 40 Artist Louis Armstrong
Label Import Bestillingsnummer HIPPB000735702.2