Gold (USA-import) (2CD)

The Righteous Brothers

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. You're My Soul And Inspiration
  2. Stand By
  3. He
  4. Go Ahead And Cry
  5. Something You Got
  6. On This Side Of Goodbye
  7. Man Without A Dream
  8. Melancholy Music Man
  9. Stranded In The Middle Of No Place
  10. That Lucky Old Sun
  11. Hang Ups
  12. Brothers
  13. I Can't Make It Alone
  14. Brown Eyed Woman
  15. Peace Brother Peace
  16. This Is A Love Song
  17. Only You
  18. My Prayer
  19. Answer Me My Love
  20. Woman Man Needs Ya
  21. Someone Is Standing Outside
  22. Rock And Roll Heaven
  23. Give It To The People
  24. Dream On
Disk 2
  1. Little Latin Lupe Lu
  2. Hot Tamales
  3. Gotta Tell You How I Feel
  4. My Babe
  5. Ko Ko Joe
  6. Let The Good Times Roll
  7. Try To Find Another Man
  8. I Just Wanna Make Love To You
  9. Something's Got A Hold On Me
  10. This Little Girl Of Mine
  11. Bring Your Love To Me
  12. Fannie Mae
  13. You Can Have Her
  14. Justine
  15. Gerogia On My Mind
  16. You've Lost That Lovin' Feelin'
  17. Angels Listened In
  18. Just Once In My Life
  19. See That Girl
  20. Unchained Melody
  21. Hung On You
  22. Ebb Tide
  23. I Love You For Sentimental Reasons
  24. White Cliffs Of Dover



Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 48 Artist The Righteous Brothers
Label Universal Music Bestillingsnummer PORB000532902.2