Gold (2CD)

Conway Twitty

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. It's Only Make Believe
  2. Mona Lisa
  3. Lonely Blue Boy
  4. What Am I Living For?
  5. Next In Line
  6. To See My Angel Cry
  7. Hello Darlin'
  8. Fifteen Years Ago
  9. After The Fire Is Gone
  10. How Much More Can She Stand
  11. On Our Last Date, (Lost Her Love)
  12. I Can't Stop Loving You
  13. She Needs Someone To Hold Her (When She Cries)
  14. Louisiana Woman, Mississppi Man
  15. You've Never Been This Far Before
  16. I See The Want In Your Eyes
  17. Linda On My Mind
  18. Touch The Hand
  19. After All The Good Is Gone
  20. She Gives It All To Me, (I Can't Believe)
Disk 2
  1. Play, Guitar, Play
  2. I've Already Loved You In My Mind
  3. Don't Take It Away
  4. I May Never Get To Heaven
  5. Happy Birthday Darlin'
  6. I'd Love To Lay You Down
  7. Rest Your Love On Me
  8. I Still Believe In Waltzes
  9. Tight Fittin' Jeans
  10. Red Neckin' Love Makin' Night
  11. Clown, The
  12. Slow Hand
  13. Rose, The
  14. I Don't Know A Thing About Love (The Moon Song)
  15. Desperado Love
  16. Julia
  17. That's My Job
  18. She's Got A Single Thing On Her Mind
  19. Crazy In Love
  20. I Couldn't See You Leavin'


Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 40 Artist Conway Twitty
Label Import Bestillingsnummer MCANB000519902.2


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også