Golden Classics (CD)

Erma Franklin

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Big Boss Man
  2. Don´t Catch The Dog´s Bone
  3. Piece Of My Heart
  4. Baby, What You Want Me To Do
  5. Open Up Your Soul
  6. Abracadabra
  7. I´m Just Not Ready For Love
  8. Don´t Have The Right To Cry
  9. It´s Over
  10. Never Let Me Go
  11. Each Night I Cry
  12. Saving My Love For You
  13. Pledging My Love
  14. Detour Ahead


Format CD Sjanger Soul
Antall spor 14 Artist Erma Franklin
Label Import Bestillingsnummer COL5453