Golden Delicious (CD)

Mike Doughty

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Fort Hood
  2. I Just Want The Girl In The Blue Dress To Keep On Dancing
  3. Put It Down
  4. More Bacon Than The Pan Can Handle - (featuring Stephanie Beatriz)
  5. 27 Jennifers
  6. I Wrote A Song About Your Car
  7. I Got The Drop On You
  8. Wednesday (No Se Apoye)
  9. Like A Luminous Girl
  10. Nectarine (Part One)
  11. Navigating By The Stars At Night


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Mike Doughty
Label Import Bestillingsnummer ATOR21612.2