Golden Kids Rules (CD)

Chip Taylor

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Golden Kids' Rules
  2. I'm Just Thinkin' About What I'm Thinkin' About
  3. Quarter Moon Shining
  4. Big Ideas
  5. Magical Horse
  6. Daddy Is a Red Sox Fan/Mommy Is a Yankee Fan
  7. Kids to Save the Planet
  8. Did You Hear What Jennifer Did?
  9. You Can Come & Play with Our Toys
  10. Introduction to Wedding Songs
  11. The Possum Hunter
  12. Happy Wedding
  13. Now That Kristian and Anna Have Wed


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Chip Taylor
Label Smithsonian Folkways Leverandør Import
Bestillingsnummer SFW745071.2