Golden Voice Of The Texas Gulf Coast (CD)

Freddy Fender

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Before the Next Teardrop Falls
  2. Wasted Days and Wasted Nights
  3. I Love My Rancho Grande
  4. Secret Love
  5. You'll Lose a Good Thing
  6. Vaya Con Dios
  7. Wild Side of Life
  8. Sugar Coated Love
  9. The Rains Came
  10. Since I Met You Baby
  11. The Clock
  12. When It Really Rains It Really Pours
  13. Tell It Like It is
  14. These Arms of Mine
  15. It's Gonna Be Easy
  16. Across The Borderline
  17. A Man Can Cry
  18. Holy One
  19. Trying
  20. Ando Muy Borracho
  21. The Gardens
  22. Pancho & Lefty
  23. Piensa En Mi
  24. Perfidia


Format CD Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 24
Artist Freddy Fender Label San Antonio Records
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer FREDDY14