Gone Wanderin' (CD)

Jackie Greene

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Gone Wanderin'
  2. Tell Me Mama, Tell Me Right
  3. Travelin' Song
  4. Mexican Girl
  5. Down In The Valley Woe
  6. Judgement Day
  7. Cry Yourself Dry
  8. By The Side Of The Road, Dressed To Kill
  9. Freeport Boulevard
  10. Maria, Maria (It's Sin To Tell A Lie)
  11. Gracie
  12. Ballad Of Sleepy John, The
  13. Messin' With The Kid - (with Mick Martin & The Blues Rockers)


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Jackie Greene
Label Import Bestillingsnummer DGMS106.2