Gonna Take A Miracle: The Best Of Deniece Williams (CD)

Deniece Williams

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Free
  2. I Found Love
  3. Cause You Love Me Baby
  4. That's What Friends Are For
  5. God Is Amazing
  6. Baby Baby My Love's All For You
  7. When Love Comes Calling
  8. If You Don't Believe
  9. It's Gonna Take A Miracle
  10. Waiting
  11. Do What You Feel
  12. I'm So Proud
  13. Too Much Too Little Too Late
  14. Black Butterfly
  15. Let's Hear It For The Boy


Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Deniece Williams
Label Import Bestillingsnummer SNY64839.2