Good Night, And Good Luck - Soundtrack (CD)

Dianne Reeves

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Straighten Up And Fly Right
  2. I´ve Got My Eyes On You
  3. Gotta Be This Or That
  4. Too Close For Comfort
  5. How High The Moon
  6. Who´s Minding The Store?
  7. You´re Driving Me Crazy
  8. Pretend
  9. Solitude
  10. TV Is The Thing This Year
  11. Pick Yourself Up
  12. When I Fall In Love (Instrumental)
  13. Into Each Life, Some Rain Must Fall
  14. There´ll Be Another Spring
  15. One For My Baby



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Dianne Reeves
Label Concord
Bestillingsnummer COJ2307.2