Good Wine & Bad Decisions (CD)

Julie Roberts

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Good Wine and Bad Decisions
  2. He Made a Woman out of Me
  3. Keep Me up All Night
  4. Gasoline and Matches
  5. Old Strings
  6. Arms of Jesus
  7. I´ll Close My Eyes
  8. Bones
  9. If I Were You
  10. Old Habit
  11. When It´s Over
  12. Daddy Doesn´t Pray
  13. Wrong About You
  14. I´m Not Getting Any Better at Goodbyes


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Julie Roberts
Label Red River Entertainment Bestillingsnummer RRV74.2