Goodbye To Gallows (CD)


249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Ticket For The Paralyzer
  2. 10 Signs You Should Leave
  3. When Keeping It Real Goes Wrong
  4. Rusted Over Wet Dreams
  5. You Got A Henna Tattoo That Said Forever
  6. Travis Bickle
  7. Sleeping Princess In Devil's Castle
  8. Key To Keeping The Show Fresh Is I'm Dead
  9. It's Not Just A Party It's A Funeral
  10. When Everything Goes Wrong Take The Easy Way Out


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Emmure
Label Victory Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer VR341