Gorilla / The Doughnut In Grannys Greenhouse (2CD)

Bonzo Dog Band

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Cool Britannia
  2. The Equestrian Statue
  3. Jollity Farm
  4. (I Left My Heart) in San Francisco
  5. Look Out, There´s a Monster Coming
  6. Jazz, Delicious Hot, Disgusting Cold
  7. Death Cab for Cutie
  8. Narcissus
  9. The Intro and the Outro
  10. Mickey´s Son and Daughter
  11. Big Shot
  12. Music for the Head Ballet
  13. Piggy Bank Love
  14. I´m Bored
  15. The Sound of Music
  16. My Brother Makes the Noises for the Talkies
  17. I´m Gonna Bring a Watermelon to My Girl Tonight
  18. Ali Baba´s Camel (Early Version)
  19. On Her Doorstep Last Night
  20. Alley Oop
  21. Button Up Your Overcoat
  22. The Craig Torso Show (Medley)
Disk 2
  1. We Are Normal
  2. Postcard
  3. Beautiful Zelda
  4. Can Blue Men Sing the Whites?
  5. Hello Mabel
  6. Kama Sutra
  7. Humanoid Boogie
  8. The Trouser Press
  9. My Pink Half of the Drainpipe
  10. Rockaliser Baby
  11. Rhino Cratic Oaths
  12. 11 Mustachioed Daughters
  13. Blue Suede Shoes
  14. Bang Bang (My Baby Shot Me Down)
  15. Alley Oop (Girls Version)
  16. Canyons of Your Mind
  17. Mr Apollo (German Version)


Format 2CD Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 39
Artist Bonzo Dog Band Label EMI UK
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 509999750382