Grainger Edition, Vol 12 -Songs for Soprano (CD)

Della Jones

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. David of the White Rock
  2. Died for Love, BFMS10
  3. The Sprig of Thyme, BFMS24
  4. Willow, willow, OEPM1
  5. Near Woodstock Town
  6. Early one morning, BFMS unnum.
  7. In Bristol Town
  8. This is no my plaid
  9. Turn ye to me
  10. Skye Boat Song
  11. Weaving Song
  12. The Bridegroom Grat
  13. The Land O' the Leal
  14. Proud Vesselil
  15. Under a bridge, 'Under en Bro'
  16. Hubby and Wifey, DFMS5
  17. The lonely desert-man sees the tents of the happy tribes, RMTB9
  18. Colonial Song, Sentimental 1
  19. The Only Son, KS21
  20. The Love Song of Har Dyal
  21. A Song of Autumn
  22. To Echo
  23. Honey Pot Bee
  24. Farewell to an Atoll
  25. Crying for the Moon
  26. Love at First Sight
  27. O Glorious, Golden Era
  28. Little Ole with his Umbrella
  29. Variations on Handel's `The Harmonious Blacksmith'
  30. Harvest Hymn
  31. After-word


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 31 Artist Della Jones, George Black, John Lavender, Mark Padmore, Penelope Thwaites, Percy Grainger, Ralph Couzens, Stephen Varcoe
Label Chandos Bestillingsnummer CHAN9730