Grainger Edition, Vol. 4 - Works for Wind Band 1 (CD)

Percy Grainger

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Hill Song No. 2
  2. Ye Banks and Braes O' Bonnie Doon, BFMS32
  3. Let's dance gay in green meadow
  4. The Lads of Wamphray
  5. Irish Tune from County Derry (Londonderry Air), BFMS20
  6. Shepherd's Hey!, BFMS21
  7. The Merry King, BFMS39
  8. Molly on the shore, BFMS23
  9. Country gardens, BFMS unnumbered
  10. Colonial Song, S1
  11. The Gumsuckers' March
  12. Lincolnshire Posy, BFMS34


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Clark Rundell, Don Hartridge, Percy Grainger, Ralph Couzens, Royal Northern College Of Music Wind Orchestra, Timothy Reynish
Label Chandos Bestillingsnummer CHAN9549