Grainger: Jungle Book (CD)

John Mark Ainsley

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Fall of the Stone
  2. Morning Song in the Jungle
  3. Night-Song in the Jungle
  4. The Inuit
  5. The Beaches of Lukannon
  6. Red Dog
  7. The Peora Hunt
  8. Hunting-Song of the Seeonee Pack
  9. Tiger! Tiger!
  10. The Only Son
  11. Mowgli's Song against People
  12. Goodbye to Love
  13. Died for Love
  14. The Power of Love
  15. The Rival Brothers
  16. Six Dukes went afishin
  17. The Sprig of Thyme
  18. Willow, willow
  19. Recessional
  20. Lord Maxwell's Goodnight
  21. The Three Ravens
  22. The Running of Shindand
  23. Early One Morning
  24. The Lovesong of Har Dyal
  25. My Love's in Germanie
  26. Shallow Brown, SCS3
  27. Goodbye to Love
  28. Died for Love, BFMS10
  29. The Power of Love
  30. The Rival Brothers
  31. Six dukes went afishin', BFMS11
  32. The Sprig of Thyme, BFMS24
  33. Willow, willow, OEPM1
  34. Recessional
  35. Lord Maxwell's Goodnight, BFMS14
  36. The Three ravens, BFMS41
  37. The Running of Shindand
  38. Early one morning, BFMS unnum.
  39. The Love Song of Har Dyal
  40. My Love's in Germanie


Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 40 Artist David Wilson-Johnson, John Mark Ainsley, Libby Crabtree, Percy Grainger, Polyphony Choir, Polyphony Orchestra, Stephen Layton
Label Hyperion
Bestillingsnummer CDA66863