Grainger: Solo Piano Works, Vol 3 (CD)

John Dowland

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Lullaby
  2. One more day, my John, SCS1
  3. Bold William Taylor, BFMS43
  4. Knight and Shepherd's Daughter, BFMS18
  5. Children's March: Over the hills and far away, RMTB4
  6. Spoon River, AFMS1
  7. Ramble on the Last Love-Duet from Richard Strauss's 'Der Rosenkavalier'
  8. The Power of Love
  9. The Nightingale and the Two Sisters
  10. Jutish Medley
  11. To a Nordic Princess
  12. Blithe bells
  13. Rimmer and Goldcastle, DFMS3
  14. (The) Immovable Do (or The Ciphering C)
  15. Beautiful fresh flower
  16. Bridal Lullaby Ramble
  17. Walking Tune
  18. Lullaby
  19. Stalt Vesselil, 'Proud Vesselil', DFMS (unnumbered)
  20. Country gardens, BFMS22
  21. Irish Tune from County Derry
  22. Now, O now I needs must part ( he Frog Galliard)


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 22 Artist John Dowland, Penelope Thwaites, Percy Grainger
Label Chandos Bestillingsnummer CHAN10205