Grandma, What Great Songs You Sang/Miss Dynamite (CD)

Brenda Lee

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Some Of These Days
  2. Pennies From Heaven
  3. Baby Face
  4. Good Man Is Hard To Find
  5. Just Because
  6. Toot Toot Tootsie
  7. Ballin' The Jack
  8. Rock A Bye Your Baby With A Dixie Melody
  9. Pretty Baby
  10. Side By Side
  11. Back In Your Own Backyard
  12. St Louis Blues
  13. Dynamite
  14. Weep No More My Baby
  15. Jambalaya (On The Bayou)
  16. If I'm Dreaming Just Let Me Dream
  17. Be My Love Again
  18. My Baby Likes Western Guys
  19. Sweet Nothin's
  20. I'm Sorry
  21. That's All You Gotta Do
  22. Heading Home
  23. Wee Wee Willies
  24. Let's Jump The Broomstick



Utgitt 1959 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Brenda Lee
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCHD1027