Great American Songbook - Box Set (4CD)

Rod Stewart

549,00 54900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. You Go To My Head
  2. They Can't Take That Away From Me
  3. Way You Look Tonight, The
  4. It Had To Be You
  5. That Old Feeling
  6. These Foolish Things
  7. Very Thought Of You, The
  8. Moonglow
  9. I'll Be Seeing You
  10. Every Time We Say Goodbye
  11. Nearness Of You, The
  12. For All We Know
  13. We'll Be Together Again
  14. That's All
Disk 2
  1. Time After Time
  2. I'm In The Mood For Love
  3. Don't Get Around Much Anymore
  4. Bewitched, Bothered & Bewildered - feat. Cher
  5. 'Till There Was You
  6. Until The Real Thing Comes Along
  7. Where Or When
  8. Smile
  9. My Heart Stood Still
  10. Someone To Watch Over Me
  11. As TIme Goes By - feat. Queen Latifah
  12. I Only Have Eyes For You
  13. Crazy She Calls Me
  14. Our Love Is Here To Stay
Disk 3
  1. Embraceable You
  2. For Sentimental Reasons
  3. Blue Moon - feat. Eric Clapton
  4. What A Wonderful World - feat. Stevie Wonder
  5. Stardust
  6. Manhattan - feat. Bette Midler
  7. 'S Wonderful
  8. Isn't It Romantic
  9. I Can't Get Started
  10. But Not For Me
  11. Kiss To Build A Dream On, A
  12. Baby, It's Cold Outside - feat. Dolly Parton
  13. Night And Day
  14. Nightingale Sang In Berkeley Square, A
Disk 4
  1. I've Got A Crush On You - feat. Diana Ross
  2. Taking A Chance On Love
  3. Let's Fall In Love - feat. George Benson
  4. You Send Me - feat. Christina Aguilera
  5. I Wish You Love - feat. Chris Botti
  6. Thanks For The Memory
  7. You Made Me Love You
  8. Long Ago And Far Away
  9. My Funny Valentine
  10. Blue Skies
  11. Cheek To Cheek
  12. I've Got My Love To Keep Me Warm
  13. I've Grown Accustomed To Her Face
  14. My One And Only Love - feat. Roy Hargrove
  15. At Last - feat. David Sanborn
  16. Nevertheless - feat. Dave Koz
  17. Makin' Whoopee - feat. Elton John
Disk 5
  1. They Can't Take That Away From Me (live at the New York Apollo theatre/DVD)
  2. Blue Moon (live at the New York Apollo theatre/DVD)
  3. First Cut Is The Deepest (live at the New York Apollo theatre/DVD)
  4. What A Wonderful World (live at the New York Apollo theatre/DVD)
  5. Time After Time (video/DVD)
Utgitt 2005 Format 4CD
Sjanger Rock Antall disker 4
Antall spor 64 Artist Rod Stewart
Label Import Bestillingsnummer 0887254732327