Great Composition (m/DVD) (CD)

The Junior Varsity

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Introduction To The Faint Remembrance Of A Dying Dream
  2. Park Your Car
  3. Left Foot Right Foot
  4. Demo Car City
  5. Don´t Forget To Set Your House On Fire Before You Crawl Into Bed (House Fire)
  6. Ohio (& The 178 Meter Dash To Indiana)
  7. Big Little City Killing Cycle, The
  8. I Sang A Song To Be Sung
  9. Falling Far Behind
  10. Anti-Climactic
  11. Peter Cottontail & The Demise Of The Carrot Tree
Disk 2
  1. DVD



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Junior Varsity
Label Import Bestillingsnummer VCR313.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende