Great Country Hits Of The '60s (CD)

George Jones

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Okie From Muskogee
  2. There Goes My Everything
  3. (All My Friends Are Gonna Be) Strangers
  4. Almost Persuaded
  5. Apartment No. 9
  6. I Threw Away the Rose
  7. Don't Let Me Cross Over
  8. Mamma's Hungry Eyes
  9. Six Days On the Road
  10. Fightin' Side of Me
  11. The Shoe Goes On the Other Foot Tonight
  12. Sweet Thang


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist George Jones
Label Time Life Records Bestillingsnummer TMEL26411.2