Great High Mountain (CD)

Ralph Stanley

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I´ve Always Been A Rambler
  2. Bootleg John
  3. Who Will Call You Sweetheart
  4. Go And Leave Me If You Wish To
  5. Great High Mountain
  6. Sharecropper´s Son
  7. Clinch Mountain Backstep
  8. I´m Lonesome Without You
  9. Turn Back, Turn Back
  10. I´ll Remember You Love In My Prayers
  11. Wild Geese Cry Again
  12. I´ve Got A Mule To Ride
  13. Amazing Grace
  14. Home In The Mountains


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Ralph Stanley
Label Rebel Records Leverandør Import
Bestillingsnummer RBL111130.2