Greatest Hits: Deluxe Edition (m/DVD) (CD)

Al Green

210,00 21000
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Tired of Being Alone
  2. Call Me (Come Back Home)
  3. I´m Still in Love with You
  4. Here I Am (Come and Take Me)
  5. Love and Happiness
  6. Let´s Stay Together
  7. I Can´t Get Next to You
  8. You Ought to Be with Me
  9. Look What You Done for Me
  10. Let´s Get Married
  11. Livin´ for You
  12. Sha la La (Make Me Happy)
  13. L-O-V-E (Love)
  14. Full of Fire
Disk 2
  1. Let´s Stay Together [DVD][Live]
  2. You Ought to Be with Me [DVD][Live]
  3. Love and Happiness [DVD][Live]
  4. Simply Beautiful [Acoustic][Live][Multimedia Track]
  5. Rainin´ in My Heart [Acoustic][Live][Multimedia Track]
  6. I Can´t Stop [DVD]


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Al Green
Label Import Bestillingsnummer CAP11954.2