Greatest Hits: Every Mile A Memory 2003-2008 (CD)

Dierks Bentley

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Free and Easy (Down the Road I Go)
  2. Trying To Stop Your Leaving
  3. Sweet and Wild
  4. Come a Little Closer
  5. How Am I Don'
  6. Every Mile a Memory
  7. My Last Name
  8. Lot of Leavin' Left To Do
  9. With the Band
  10. Settle For a Slowdown
  11. What Was I Thinkin'
  12. Long Trip Alone
  13. So So Long
  14. Come a Little Closer
  15. Lot of Leavin' Left To Do
  16. Wish It Would Break
  17. Free and Easy


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Artist Dierks Bentley Label Import
Bestillingsnummer LIBY09070.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende