Greatest Hits (Remastered) (CD)

Greatest Hits (Remastered) (CD)

Steve Perry

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Oh Sherrie
  2. Foolish Heart
  3. She's Mine
  4. Strung Out
  5. Go Away
  6. When You're In Love (For The First Time)
  7. Against The Wall
  8. Forever Right Or Wrong (Love's Like A River)
  9. Summer Of Luv
  10. Melody
  11. Once In A Lifetime, Girl
  12. What Was
  13. You Better Wait
  14. Missing You
  15. I Stand Alone
  16. It Won't Be You (Writing Demo)
  17. If You Need Me, Call Me (Demo Version)


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Steve Perry
Label Columbia Bestillingsnummer SBMK787798.2