Greatest Hits - US Version (CD)

The Byrds

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Mr. Tambourine Man
  2. I´ll Feel A Whole Lot Better
  3. Bells Of Rhymney, The
  4. Turn! Turn! Turn! (To Everything There Is A Season)
  5. All I Really Want To Do
  6. Chimes Of Freedom
  7. Eight Miles High
  8. Mr. Spaceman
  9. 5D (Fifth Dimemsion)
  10. So You Want To Be A Rock ´N´ Roll Star
  11. My Back Pages
  12. It Won´t Be Wrong - Bonus Track
  13. Set You Free This Time - Bonus Track
  14. Have You Seen Her Face - Bonus Track



Utgitt 1967 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 14
Artist The Byrds Label Import
Bestillingsnummer SNY66230.2