Greatest Hits Volume 16 (CD)

The Donnas

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Get Off
  2. Perfect Stranger
  3. We Own The Night (Unreleased Bitchin´ B-side)
  4. She´s Out Of Control (Unreleased Bitchin´ B-side)
  5. Take It Off (Live)
  6. Fall Behind Me (Live)
  7. Get You Alone (2009 Version)
  8. Play My Game (Remix)
  9. You Make Me Hot (2009 Version)
  10. Get Rid Of That Girl (2009 Version)
  11. Hey I´m Gonna Be Your Girl (Alternate Version)
  12. I Wanna Be With A Girl Like You (Alternate Version)
  13. I Don´t Want To Go To School (2009 Version)
  14. Teenage Rules (Previously Unreleased)
  15. Don´t Wanna Break Your Head (Previously Unreleased)
  16. High School Yum Yum (2009 Version)


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 16 Artist The Donnas
Label Purple Feather Leverandør Import
Bestillingsnummer PUFE1002.2