Greatest Hits (CD)

Maureen McGovern

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Morning After
  2. Different Worlds
  3. Very Special Love
  4. I´m Happy Just To Dance With You
  5. Carolina Moon
  6. Yes, I´m Ready
  7. He´s A Rebel
  8. Can´t Take My Eyes Off You
  9. In Too Deep
  10. Can You Read My Mind


Format CD Sjanger Pop
Antall disker 1 Antall spor 10
Artist Maureen McGovern Label Import
Bestillingsnummer ATL77337