Greatest Hits (USA-import) (CD)

B.B. King

159,19 15919 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
  1. Every Day I Have The Blues - (live)
  2. Sweet Little Angel - (live)
  3. How Blue Can You Get?
  4. Paying The Cost To Be The Boss
  5. Don't Answer The Door
  6. Why I Sing The Blues
  7. Thrill Is Gone, The
  8. I Like To Live The Love
  9. Hummingbird
  10. To Know You Is To Love You
  11. Chains And Things
  12. Better Not Look Down
  13. Never Make A Move Too Soon
  14. There Must Be A Better World Somewhere
  15. Playin' With My Friends - (with Robert Cray)
  16. When Love Comes To Town - (with U2)
Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 16 Artist B.B. King
Label Import Bestillingsnummer MCA11746.2