Greatest Hits (CD)

Charlie Louvin

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Don't Love You Anymore
  2. Less And Less
  3. See The Big Man Cry
  4. Think I'll Go Somewhere (And Cry Myself To Sleep)
  5. You Finally Said Something Good (When You Said Goodbye)
  6. To Tell The Truth (I Told A Lie)
  7. Off And On
  8. Only Way Out (Is To Walk Over Me)
  9. Will You Visit Me On Sundays
  10. Hey Daddy
  11. What Are Those Things (With Big Black Wings)
  12. Let's Put Your World Back Together
  13. Little Reasons
  14. Here's A Toast To Mama
  15. Come And Get It Mama
  16. Sittin' Bull
  17. Something To Brag About (with Melba Montgomery)
  18. Did You Ever (with Melba Montgomery)
  19. Baby You've Got What It Takes (with Melba Montgomery)
  20. You're My Wife She's My Woman


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Charlie Louvin
Label Import Bestillingsnummer COLC436.2