Greatest Hits (CD)

Joe Cocker

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Summer In The City
  2. Could You Be Loved
  3. Simple Things, The
  4. N'Oubliez Jamais
  5. Have A Little Faith In Me
  6. What Becomes Of The Broken-Hearted
  7. Don't Let Me Be Misunderstood
  8. Delta Lady
  9. You Are So Beautiful
  10. That's all I Need to Know (Live) Duet with Eros Ramazzotti
  11. Let The Healing Begin
  12. Tonight
  13. Night Calls
  14. Don't You Love Me Anymore
  15. When The Night Comes
  16. You Can Leave Your Hat On
  17. Unchain My Heart
  18. With A Little Help From My Friends (Live)



Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 18
Artist Joe Cocker Label Parlophone
Bestillingsnummer 0724349771925