Greatest Hits (CD)

Huey Lewis & The News

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Heart Of Rock & Roll
  2. I Want a New Drug
  3. Power of Love
  4. Jacob's Ladder
  5. Stuck with You
  6. Doing It All for My Baby
  7. If This Is It
  8. Do You Believe in Love
  9. Heart And Soul
  10. Back in Time
  11. Perfect World
  12. I Know What I Like
  13. Trouble in Paradise (live)
  14. It's Alright
  15. Cruisin' (with Gwyneth Paltrow)
  16. Hope You Love Me Like You Say You Do
  17. Small World
  18. But It's Alright
  19. Hip to Be Square
  20. Couple Days Off
  21. Workin' for a Livin'



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Huey Lewis & The News
Label Capitol Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 09463629962


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i