Greatest Hits (CD)

The Main Ingredient

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Everybody Plays The Fool
  2. Just Don´t Want To Be Lonely
  3. Make It With You
  4. I´m So Proud
  5. Spinning Around (I Must Be Falling In Love)
  6. You´ve Been My Inspiration
  7. You´ve Got to Take It (If You Want It)
  8. Girl Blue
  9. The Girl I Left Behind
  10. Where Were You When I Needed You


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 10 Artist The Main Ingredient
Bestillingsnummer CCL9421.2