Greatest Hits (CD)

Greatest Hits (CD)

MC Hammer

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. U Can't Touch This
  2. Too Legit To Quit
  3. Turn This Mutha Out
  4. Pray
  5. Addams Groove
  6. Do Not Pass Me By
  7. Here Comes The Hammer
  8. Have You Seen Her
  9. Gaining Momentum
  10. Pump It Up (Here's The News)
  11. They Put Me In The Mix



Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 11 Artist MC Hammer
Label Import Bestillingsnummer CAP54074.2