Greatest Hits (CD)

Crystal Gayle

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I've Cried (The Blue Right Out Of My Eyes)
  2. Wrong Road Again
  3. Beyond You
  4. Somebody Loves You
  5. I'll Get Over You
  6. You Never Miss A Real Good Thing
  7. I'll Do It All Over Again
  8. River Road
  9. Don't It Make My Brown Eyes Blue
  10. Ready For The Times To Get Better
  11. Talking In Your Sleep
  12. Why Have You Left The One You Left Me For
  13. When I Dream
  14. Your Kisses Will
  15. Your Old Cold Shoulder
  16. Half The Way
  17. It's Like We Never Said Goodbye Love
  18. If You Ever Change Your Mind
  19. Too Many Lovers
  20. You Never Gave Up On Me


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Crystal Gayle
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CAP02459.2