Greatest Hits (CD)

Ann Peebles

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Walk Away
  2. Give Me Some Credit
  3. Part Time Love
  4. I Pity The Fool
  5. Slipped, Tripped, Fell In Love
  6. Breaking Up Somebody’s Home
  7. Somebody’s On Your Case
  8. I’m Gonna Tear Your Playhouse Down
  9. I Can’t Stand The Rain
  10. (You Keep Me) Hangin’ On
  11. Do I Need You
  12. Beware
  13. Come To Mama
  14. Dr. Love Power
  15. I Didn’t Take Your Man
  16. Old Man With Young Ideas


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Artist Ann Peebles Label Hi Records/Fat Possum
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer FP12172