Greatest Hits (CD)

Luther Ingram

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I´ll Be Your Shelter (In Time of Storm)
  2. Always
  3. Pity For the Lonely
  4. I Don´t Want To Be Right, (If Loving You Is Wrong)
  5. My Honey and Me
  6. To The Other Man
  7. Love Ain´t Gonna Run Me Away
  8. Missing You
  9. I Like the Feeling
  10. Get To Me
  11. Be Good To My Baby
  12. Ain´t That Loving You (For More Reasons Than One)
  13. Do You Love Somebody
  14. You Were Made For Me
  15. I´ll Love You Until the End
  16. Let´s Steal Away to the Hideaway


Format CD Sjanger Soul
Antall spor 16 Artist Luther Ingram
Label Import Bestillingsnummer CAP35884