Greatest Hits (2CD)

Wet Wet Wet

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. All I Want
  2. Goodnight Girl
  3. Temptation (short version)
  4. Lip Service (edit)
  5. Love Is All Around
  6. Julia Says
  7. Wishing I Was Lucky
  8. Sweet Surrender (short version)
  9. Hear Me Now
  10. Sweet Little Mystery
  11. Somewhere Somehow
  12. Stay With Me Heartache
  13. If I Never See You Again
  14. Angel Eyes (Home And Away) (short version)
  15. Don´t Want To Forgive Me Now
  16. She´s All On My Mind
  17. Morning (edit)
  18. Strange (radio edit)
  19. With A Little Help From My Friends
  20. Feels Like I´m Walking On Water
Disk 2
  1. Broke Away
  2. Yesterday
  3. Maybe I´m In Love
  4. Make It Tonight
  5. Cold Cold Heart
  6. Put The Light On
  7. More Than Love
  8. Hold Back The River
  9. Shed A Tear
  10. Blue For You (Holding Back The River)
  11. This Time (Memphis session)
  12. East Of The River (Memphis session)
  13. Get Ready - Maggie Pie & The Imposters
  14. I Can Give You Everything (live in Glasgow)
  15. Temptation (live at Adam Street London)
  16. Goodnight Girl (live at Adam Street London)
  17. Love Is All Around (live at Adam Street London)
  18. With A Little Help From My Friends (live in Kuala Lumpar)


Utgitt 2005 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 38 Artist Wet Wet Wet
Label UK-import Bestillingsnummer 9868751