Greatest Hits (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Don´t Want To Be A Freak (But I Can´t Help Myself)
  2. Your Piece Of The Rock
  3. It´s Still A Thrill
  4. I´ve Just Begun To Love You
  5. When You Feel Like Giving Love (Dial My Number)
  6. Do Me Right
  7. Adventures In The Land Of Music
  8. Something To Remember
  9. Groove Control
  10. Here I Am
  11. Love In The Fast Lane
  12. Strokin´
  13. Check It Out
  14. The Only One
  15. Don´t Waste My Time
  16. Tell Me (Do U Want My Love)


Format CD Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Dynasty
Label Import Bestillingsnummer CAP81968.2