Greatest Hits (CD)

Al Green

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Tired Of Being Alone
  2. Call Me (Come Back Home)
  3. I´m Still In Love With You
  4. Here I Am
  5. Love And Happiness
  6. Let´s Stay Together
  7. I Can´t Get Next To You
  8. You Ought To Be With Me
  9. Look What You´ve Done For Me
  10. Let´s Get Married


Utgitt 1975 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 10
Artist Al Green Label Fat Possum
Bestillingsnummer FPH11352