Green Fields (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Stormy Winds (Shepherds Are The Cleverest Lads)
  2. Sedgefield Fair
  3. Fare Thee Well, Cold Winter
  4. Wensleydale Lad, The
  5. Young Banker
  6. While Gamekeepers Lie Sleeping
  7. Prickle-Holly Bush, The
  8. We'll All Go A-Hunting Today
  9. Unfortunate Lass, The
  10. Brisk Lad, The
  11. Hares In The Old Plantation
  12. Rosebuds In June
  13. Furze Field, The
  14. I Went To Market
  15. Three Pretty Maidens
  16. Lincolnshire Shepherd, The
  17. Brave Ploughboy, The


Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 17
Artist Watersons Label Topic Records
Leverandør Musikklosen Bestillingsnummer TSCD 500


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende