Groove Is King (m/DVD) (CD)

Rock Candy Funk Party

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Introducing the Master of Ceremonies Mr. Funkadamus
  2. Groove is King
  3. Low Tide
  4. Uber Station
  5. East Village
  6. If Six Was Eight
  7. Cube's Brick
  8. And Now a Word from Our Fine Sponsors With Mr. Funkadamus
  9. Don't Be Stingy With The Smpte
  10. C You on the Flip Side
  11. Digging in the Dirt
  12. Don't Funk With Me
  13. The 6 Train to the Bronx
  14. Rock Candy
  15. Mr. Funkadamus Thanks All the Senors But Especially the Senoritas
  16. The Fabulous Tales of Two Bands
Disk 2
  1. DVD


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Rock Candy Funk Party
Label Provogue/Mascot Bestillingsnummer 0819873012085