Guilty Pleasure Tour (CD + DVD)

Meat Loaf

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Hot Patootie, Bless My Soul (Whatever Happened To Saturday Night?)/Time Warp
  2. If It Ain't Broke, Break It
  3. Bat Out Of Hell
  4. Peace On Earth
  5. Living On The Outside
  6. Los Angeloser
  7. You Took The Words Right Out Of My Mouth
  8. Rock And Roll Dreams Come Through
  9. Stand In The Storm
  10. I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That)
  11. Two Out Of Three Ain't Bad
  12. Paradise By The Dashboard Light
  13. Boneyard/Free Bird
  14. All Revved Up With No Place To Go


Utgitt 2019 Format CD + DVD
Sjanger Rock Antall disker 2
Antall spor 14 Artist Meat Loaf
Label The Store For Music Bestillingsnummer SFMCD521


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også