Guilty Pleasures (CD)

Didrik Solli-Tangen

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Didrik Solli-Tangen fra Porsgrunn, den gang 22 år gammel og til daglig elev ved renommerte Barrat Due musikkinstitutt i Oslo, slo gjennom med et brak da han deltok i den norske MGP-finalen i 2010. Den unge operasangeren imponerte TV -seerne og ble stjerne over natten, så det var slett ikke uventet at han til slutt gikk seirende ut av konkurransen. Når tenoren få måneder senere debuterer som albumartist er det med Guilty Pleasures, et album som er langt mer pop enn det er klassisk. De dramatiske pianoballadene og strykerne er i overvekt, men her er også mer uptempo spor som Coldplay-aktige"Your Song" og gladlåta "Best Kept Secret". Albumet avsluttes - selvfølgelig - med vinnerlåta fra MGP, "My Heart Is Yours".

Solli-Tangen har selv bidratt som låtskriver på flere av sangene, i tillegg til at han har fått hjelp av Diane Warren, Silje Nergaard, John Mayer, Hanne Sørvaag, Fredrik Kempe, Laila Samuels og Kim Edward Bergseth.

Sporliste

 1. Compass
 2. Your Song
 3. Daughters
 4. Nighthawk Diner
 5. Best Kept Secret
 6. When Words Won´t Come
 7. You
 8. Released
 9. Next To You
 10. Cold Words
 11. My Heart Is Yours

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Didrik Solli-Tangen
Label Universal Norway Bestillingsnummer 2755415

Anmeldelser